2023. december 9., szombat - Natália

Bonbon készítő tanfolyam, 2019. március 30.

bonbonkeszitesGyere és készítsd el első kézműves bonbonjaidat velem! A tanfolyam 3 órája alatt olyan különleges fogásokra, titkos technikákra tanítalak meg, amiket a bonbon készítéssel töltött 6 év alatt, összesen kb. 7500 órányi kísérletezés során fejlesztettem ki.

Mitől lesz igazán szép, fényes, roppanós a bonbon külseje? Hogyan lehet tökéletesen temperálni a csokoládét? Mitől lesz lágy, krémes és finom az ízesítés? Hogyan díszítheted az elkészült bonbonokat, hogy ne csak ínycsiklandozó, de szemet gyönyörködtető is legyen a végeredmény?

Ezeket mind megtanítom neked! Nem csak elmondom a technikákat, hanem a tanfolyam során te magad alkalmazhatod és gyakorolhatod őket, így a tanfolyam végére valóban a saját magad által készített bonbonokat tarthatod majd a kezedben :)

Az itt megszerzett tudással otthon is el fogod tudni készíteni kedvenc bonbonjaidat, és bárkit lenyűgözhetsz a végeredménnyel. Az otthoni bonbonkészítéshez a fenti mestertechnikákon kívül olyan extra tippeket is kapsz majd, amelyek már önmagukban visszahozzák a tanfolyam árát. Például elárum neked, hogy honnan tudod beszerezni a legjobb minőségű alapanyagokat és eszközöket, a legkedvezőbb áron. Ezzel az információval már az első várálásnál 20 000 Forintot spórolhatsz meg.

A tanfolyamon a csokoládé kóstolás és fogyasztás kötelező, így a boldogságszint fenntartása garantált :)

Jelentkezés és további információ: Lady Lavender Csokoládé Manufaktúra

(Csokoládé Világ)

  • 1
  • 2
  • 3